B.I.G. Vision Oogmeetdagen op 4, 5 en 6 november

WIST U DAT ONZE OGEN TOT WEL 250.000 KEER PER DAG BEWEGEN?

Dagelijks zijn onze ogen keihard aan het werk om ons alles goed te laten waarnemen. Dankzij B.I.G. Vision® kan dit met meer comfort en nog scherper zicht in alle lichtomstandigheden. De nieuwe generatie Biometrisch Intelligente Glazen ondersteunt de ogen op elk moment en bij elke beweging: 250.000 unieke kijkmomenten per dag!

Roland Turksema legt uit: “Nagenoeg iedereen heeft na zijn 40e een bril nodig. Met een multifocale bril kun je dan het zicht dichtbij én veraf corrigeren en heb je een complete kijkoplossing, heel fijn dus! Onze ogen zijn uniek – de bril moet dat dus ook zijn!”

Met de DNEye® Scanner van Rodenstock wordt van elk oog duizenden datapunten gemeten. Op basis hiervan bepalen we uw persoonlijke, unieke oogmodel. We zijn hierdoor in staat multifocale brillenglazen te leveren die exact passen bij uw ogen en dus het scherpste zicht mogelijk maken.
Wij nodigen u graag uit om langs te komen tijdens onze B.I.G. Vision Dagen op 4, 5 en 6 november voor een vrijblijvende oogmeting met onze DNEye® scanner.

Ervaar zelf het unieke kijkcomfort en maak een afspraak via 050 313 34 46!