Wij mogen openblijven.

Enige tijd geleden hebben wij onze SALE aangekondigd. Als essentiële winkel mogen wij openblijven en kan onze SALE dus doorgaan. Wil je zeker weten dat je het nieuwe jaar ingaat met helder en optimaal zicht? Kom dan bij ons langs voor een nieuwe look en een oogmeting. Wij controleren natuurlijk ook of je in 2021 nog recht hebt op zorgvergoeding.

We maken ruimte voor de nieuwe collectie en daarom kun je in de december feestmaand profiteren van lage prijzen voor een selectie van onze merkmonturen. Tot 31 december kun je een mooi merkmontuur aanschaffen voor slechts 25 euro, 75 euro of 125 euro. Hét moment dus voor een nieuwe look bij Optiek Magnifiek! Kom langs voor 31 december en profiteer van onze SALE. Om de RIVM maatregelen te kunnen waarborgen werken wij het liefst op afspraak. Maak eenvoudig je afspraak via onze website of door te bellen naar 050 313 3446.

Vanwege de naderende feestdagen hanteren we aangepaste openingstijden. 24 december sluiten wij om 17.00 uur de winkel en 25 december en 1 januari zijn we gesloten.

Tot snel!

Vriendelijke groet,
Optiek Magnifiek