Dit zijn wij

Optiek Magnifiek draagt zorg voor je ogen

Ons jonge team is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brillen, lenzen en oogzorg. We combineren onze actuele kennis met persoonlijke aandacht, zodat we de best passende (kijk)oplossing kunnen bieden van de hoogste kwaliteit.

Onze ogen zijn ook altijd open voor de moderne trends. We hebben een gevarieerde en uitgebreide collectie brilmonturen in alle prijsklassen.

Het team van
Optiek Magnifiek

Bij Optiek Magnifiek werken superenthousiaste medewerkers die het optiekvak verstaan. Met hun kennis en expertise helpen ze je graag aan een passende bril met de juiste glazen of het juiste type contactlenzen. Onze allrounders en specialisten, van opticien tot contactlensspecialist, staan voor je klaar voor alle oogvragen.

We zullen altijd streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste service.

Zien we je snel?

Roland Turksema

Opleiding: De opleiding optiek en contactlensspecialist aan het Deltion College in Zwolle.
Jaren werkzaam in optiekbranche: 22 jaar
Wat vind je het leukste aan je vak? Het mooie van het ondernemerschap vind ik de zelfstandigheid, vrijheid en het creëren van mooie winkels. Ieder met zijn eigen identiteit en collectie, maar dezelfde filosofie.
Aanwezig: dinsdag en vrijdag

Sandra van der Veer

Opleiding: Optiek in Zwolle met daarna een vervolgopleiding tot contactlensspecialist.
Jaren werkzaam in optiekbranche: 15 jaar
Wat vind je het leukste aan je vak? De afwisseling. Het werk bevat zoveel facetten, waardoor het een heel veelzijdig beroep is.
Aanwezig: afwisselend dinsdag t/m vrijdag en woensdag t/m zaterdag

Wia Cazemier

Opleiding: Opticien/Management, Deltion College te Zwolle.
Jaren werkzaam in optiekbranche: 13 jaar
Wat vind je het leukste aan je vak? De afwisseling maakt het een prachtig vak. Van oogmeting tot bril-/glasadvies tot het maken van een bril. Vooral het klantcontact maakt het plaatje compleet.
Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

Ferdinand Meijer

Opleiding: Optiek in Zwolle met daarna een vervolgopleiding tot contactlensspecialist.
Jaren werkzaam in optiekbranche: 14 jaar
Wat vind je het leukste aan je vak? De veelzijdigheid van de werkzaamheden. Van het technische aspect van het maken en repareren van brillen tot het adviseren van de juiste bril met brillenglazen. Ik word er blij van wanneer mensen met een glimlach de winkel verlaten.
Aanwezig: dinsdag t/m zaterdag

Onze merken