Zelfde winkel, nieuwe blik!

Wist u al dat Optiek Magnifiek een nieuwe eigenaar heeft?

En dat wij bij Magnifiek gaan werken met de nieuwste apparatuur voorzien van innovatieve technologieën waarmee we iedereen het meest scherpe zicht kunnen bieden?

Wist u ook dat we bij Magnifiek exclusieve, artistieke brilmonturen verkopen? En dat in de etalage kunstobjecten staan tentoongesteld? Dit kunnen schilderijen, beeldhouwwerken of foto’s zijn, eigenlijk alles, als het maar een relatie heeft met Groningen.

Exclusieve en artistieke merkmonturen

Optiek Magnifiek bevindt zich in een prachtig hoog pand aan de Oosterstraat in Groningen. Het heeft een bijzondere indeling met verschillende verdiepingen. Het pand straalt exclusiviteit en iets kunstzinnigs uit wat precies past bij de bijzondere monturen die we bij Magnifiek verkopen.

Het aanbod is geen ‘dertien in een dozijn’-pakket, maar net even anders dan anders. Zo verkopen wij monturen van onder andere het Belgische merk Theo, unieke handgemaakte brillen van Andy Wolf, kleurrijke ontwerpen van de Britse ontwerper Paul Smith, Porsche Design en het excentrieke merk Cutler and Gross.

Samenwerking met LensOnline

Niet alleen voor exclusieve brillen kunt u bij Magnifiek terecht, ook voor lenzen bent u bij ons aan het juiste adres. Als servicecentrum van LensOnline bieden wij het grootste aanbod contactlenzen tegen scherpe prijzen. Wij combineren daarbij de expertise van onze contactlensspecialisten met het gemak van online bestellen.

Onze ‘kunstwerken’ in het echt bekijken?

Bent u benieuwd naar onze vernieuwde winkel? U bent welkom aan de Oosterstraat 6 in Groningen. Bel voor een afspraak: 050 – 313 3446, of plan deze digitaal via onze website.